|
|
|
|
|
e-mail: jelszó:
 
 

Építészeti tervezés, belsőépítészet, látványtervezés, generál tervezés

Irodánk építészeti, valamint generáltervezéssel foglalkozik. Tervezési munkáink között szerepel családi házak, nyaralók, társasházak tervezése, üzlethelyiségek, irodák kialakítása, középületek tervezése (iskola, óvoda, múzeum, stb.), valamint meglévő lakások és épületek akár teljes részletességű felmérése és átalakítása. Megrendelőink rendelkezésére állunk tervezésétől egészen az engedélyeztetés lebonyolításáig a szükséges szakhatósági egyeztetésekkel.

Vázlatterv

Az egyik legfontosabb tervfázis, itt dől el, hogy a tervezett épület a hely és a kor szellemének megfelelőnen hogyan illeszkedhet a környezetébe, illetve használóinak hogyan lehet a gazdaságos és észszerű kiszolgálója.Hosszas elbeszélgetések során pontosítjuk a tervezési programot, melyet alapkövének tekintünk a további tervezésnek. 3D modellek és valós makettek felépítésével jelenítjük meg térbeli elgondolásainkat.

Engedélyezési terv
Hazai jogszabálynak megfelelő (37/2007.(XII.13.) ÖTM rendelet) tervdokumtációt állítunk elő a vázlattervben elfogadott paraméterek mellett, különös tekintettel műszaki megvalósíthatósági problémákra.


Kiviteli terv (191/2009. (IX.15.) Korm. rendelt)

Minden részletre kiterjedő, hazai és Európai normáknak megfelelő, korszerű műszaki megoldásokkal kialkított tervdokumentáció, mely a terveken kívül, a kivitelezők egyszerű és ésszerű kiválasztásához segítséget nyújtó tervezői (árazott - irányadó és árazatlan) költségvetéstis tartalmaz.

Tervezési munkáink és tevékenységi körünk:

új családi házak, társasházak, nyaralók, középületek, üzletek, irodák, ipari- és raktárcsarnokok generál tervezése, tervezői művezetés, műszaki ellenőrzés, beruházás lebonyolítás.

 
Lakóépületek
Középületek
Ipari épületek
Pályázatok
Egyéb munkák
Archív
 2ArchitectsStudio Kft.  építészeti-, és belsőépítészeti tervezés, vizualizáció        Gödöllő, Miskolc, Budapest       +36-20-3153447   +36-30-4757088